Muziekles kind Den Haag

Ben je ouder dan 6 jaar en wil je op muziekles in Den Haag? Heb je kind of kinderen en wil je ze laten kennismaken met muziek? Als leuke en interactieve muziekschool in Den Haag en Voorburg heten wij je van harte welkom! Schrijf jezelf vrijblijvend in voor één van onze proeflessen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Funky Music School. Wij beantwoorden graag jouw muzikale vragen!

Dé muziekschool in Den Haag voor leuke muzieklessen

Wij bieden voor jong en oud diverse muzieklessen. Wil je de gitaar onder de knie krijgen? Ga je liever met je vingers over de piano heen? Je kunt bij Funky Music School terecht voor:

Voor onze muziekcoaches maakt het niet uit of je een beginner bent of juist verder gevorderd. Funky Music School gaat op een creatieve en muzikale manier met je aan de slag om jou de kneepjes van het vak te leren. Wij maken muzieklessen voor elk kind toegankelijk in Den Haag!

Maak kennis met Funky Music School

Door de jaren hebben wij al vele kinderen mogen begeleiden met onze muzieklessen in Den Haag. Wil je weten of onze muziekcoaches bij je passen? Via een proefles maak je op een leuke wijze kennis met onze ervaren muziekcoaches. Daarnaast kun je een kijkje nemen op Facebook en onder media om kennis te maken met Funky Music School. Keep It Funky. Keep It Cool. Join The Funky Music School!

Regelmatig bieden wij dynamische workshops aan voor kids en volwassenen op locatie. Wil je weten of een muziekworkshop iets voor jou is? Neem dan direct een kijkje onder workshop en laat je verrassen door de vele mogelijkheden van Funky Music School.