Muziekschool Voorburg

Als muziekschool in Voorburg staan wij voor het geven van leuke, interactieve muzieklessen. Met energieke, enthousiaste en ervaren muzikale coaches gaan wij aan de slag om jouw muzikaliteit te verhogen. De volgende muzieklessen kun je bij ons in Voorburg of Den Haag volgen:

Je kunt bij Funky Music School terecht voor zowel individuele- als groepslessen. Ben je een echte beginner en heb je nog weinig muzikaliteit? Of heb je juist al iets meer muzikaliteit en bagage? Iedereen kan bij onze muziekschool in Voorburg terecht voor muzieklessen. Wil je ervaren hoe een muziekles bij Funky Music School eraan toegaat? Schrijf jezelf dan direct in voor een proefles!

Interactieve muzieklessen: zangles, gitaarles of pianoles in Voorburg

Een muziekles bij ons is funky. Wij staan voor grooven, swingen en rocken tijdens alle muzieklessen. Hierbij hechten wij veel aandacht aan kwaliteit, creativiteit en muzikaliteit. Met muzikale coaches van Funky Music School worden jouw muzikale eigenschappen ontplooid. Met hulp van onze muziekschool leer je in korte tijd allerlei muzikale trucjes!

Muzikale workshop voor kleine- en grote groepen

Naast muzieklessen kunt u bij Funky Music School terecht voor workshops. Wij bieden leuke, dynamische workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen. Dit kan zowel bij onze muziekschool in Voorburg of Den Haag als op locatie. Wil je meer informatie over één van onze workshops? Klik hier voor meer informatie over workshops.

Schrijf jezelf direct in voor een proefles

Wij brengen graag muziek naar iedereen toe op een hoogwaardige en toegankelijke manier. Schrijf jezelf direct in bij onze muziekschool in Voorburg of Den Haag door contact met ons op te nemen. Onder inschrijven vind je alle tarieven en kun je jezelf opgeven voor de muzieklessen. Wij heten je graag welkom bij onze prachtige muziekschool!

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School