Gitaar les

Gitaarles Den Haag

Kom je uit Den Haag en wil jij net zo’n gitaar virtuoos worden als Jimi Hendrix? Zou je graag in een band willen spelen of zing je graag, en wil je jezelf graag leren begeleiden op gitaar? Geef je dan op voor gitaarles in Den Haag bij de Funky Music School!

Wij bieden leuke en kwalitatieve gitaarlessen voor jong en oud. Bij ons kun je zowel privélessen als duolessen volgen. Weet je niet zeker of gitaarles iets voor jou is? Je mag het ook een keertje komen uitproberen. Je kunt dan een proefles volgen. Vind je het leuk en blijf je bij ons? Dan krijg je deze eerste les van ons cadeau!

Een veelzijdig instrument

Tijdens de gitaarlessen ga je ontdekken wat je allemaal kan met dit veelzijdige muziekinstrument. Pop, rock, blues, klassiek, flamenco: met een gitaar kun je alle kanten uit. Welke sound je ook zoekt, met een gitaar kun je met elk genre uit de voeten. Als hoofdinstrument, begeleidingsinstrument of als ondersteuning bij het schrijven van nieuwe liedjes: de gitaar kan vele rollen hebben.

gitaarles Den Haag

En het mooie van een gitaar is natuurlijk ook dat je hem heel gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Je hangt hem zo over je schouder en steelt de show op elk feestje. Wordt er gezongen? Met jouw gitaarspel wordt het pas echt gezellig!

De gitaar in de popmuziek

In grote rockbands spelen gitaren een grote rol, en veel gitaristen groeiden al uit tot echte sterren. Slash van Guns ‘n’ Roses is minstens zo beroemd als zanger Axl Rose. Angus Young van AC/DC streeft de leadzanger(s) misschien wel voorbij in bekendheid. En wat dacht je van ons eigen Haagse Di-rect? Bandlid Spike, ooit begonnen met gitaarles in Den Haag, is nu één van de bekendste gitaristen van ons land.

Je ziet de gitaar natuurlijk niet alleen in de stevigere hardrock- en punkbandjes; eigenlijk komt de gitaar in alle lagen van de popmuziek voor. Veel zangers en zangeressen begeleiden zichzelf op gitaar en gebruiken het instrument om nieuwe muziek te schrijven. Bob Dylan, Douwe Bob, Jason Mraz: allemaal artiesten die hun zang combineren met hun gitaarspel. Eigenlijk hebben zulke singer-songwriters geen band meer nodig: hun eigen stem, gecombineerd met hun soms virtuoze gitaarspel is genoeg om de prachtigste liedjes mee te maken.

Gitaarles in Den Haag: akoestisch of elektrisch

Maar voordat je iedereen omver blaast met jouw gitaarspel, begin je natuurlijk bij het begin: les nemen voor een goede basis. Je kunt voor gitaarles in Den Haag kiezen voor een akoestische gitaar, maar ook voor een elektrische. Vaak beginnen onze leerlingen met spelen op een akoestische, klassieke gitaar. De snaren van een klassieke gitaar zijn van nylon en niet zo scherp aan de vingers.

Bovendien is hij over het algemeen wat goedkoper, ook omdat je hier geen versterker bij aan hoeft te schaffen. Nog een voordeel: als je eenmaal op een akoestische gitaar kunt spelen, dan kun je altijd nog overstappen op een elektrische. De hals van een elektrische gitaar is wat smaller, zodat leerlingen met kleinere handen de grepen wat gemakkelijker kunnen maken.

Gitaarles in Den Haag bij de Funky Music School

Onze gitaarlessen zijn toegankelijk en van hoge kwaliteit. Je creativiteit en muzikaliteit worden steeds gestimuleerd door onze docenten en zij staan dicht bij de belevingswereld van zowel onze jonge als onze volwassen leerlingen. Geef je op voor privéles of neem gitaarles in een groepje of een duo. Wij bieden de juiste begeleiding voor elk niveau. Het maakt dan ook niet uit of dit je eerste ervaring wordt op muzikaal gebied, of dat je al wat jaren speelt op een gitaar of een ander instrument!

Meer informatie over gitaarles in Den Haag bij de Funky Music School

Muziek is universeel; wij vinden dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn. Gitaarles is een hele goede basis voor je muzikale vorming. Bovendien zijn onze gitaarlessen leuk, leerzaam én creatief. Schrijf je vandaag nog in of meld je aan voor een gratis proefles! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor gitaarles bij de Funky Music School in Den Haag? Neem gerust contact met ons op en vraag ons wat je wil weten. Je kunt ons een berichtje sturen, maar je mag ons natuurlijk ook bellen.

Aanbod

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

crossmenu