Gitaar les

Gitaarles Den Haag

Kom je uit Den Haag en wil jij net zo’n gitaar virtuoos worden als Jimi Hendrix? Zou je graag in een band willen spelen of zing je graag, en wil je jezelf graag leren begeleiden op gitaar? Geef je dan op voor gitaarles in Den Haag bij de Funky Music School!

Wij bieden leuke en kwalitatieve gitaarlessen voor jong en oud. Bij ons kun je zowel privélessen als duolessen volgen. Weet je niet zeker of gitaarles iets voor jou is? Je mag het ook een keertje komen uitproberen. Je kunt dan een proefles volgen. Vind je het leuk en blijf je bij ons? Dan krijg je deze eerste les van ons cadeau!

Kan de gitaar echt alles?

Tijdens onze gitaarlessen ontdek je wat je allemaal kunt doen met dit veelzijdige instrument. Of je nu van pop, rock, blues, klassiek, of flamenco houdt, met een gitaar kun je alle kanten op. Wat je favoriete muziekstijl ook is, een gitaar past altijd.

Je kunt het als hoofdinstrument gebruiken, om jezelf of anderen te begeleiden, of om nieuwe liedjes te schrijven. Met een gitaar heb je eindeloze mogelijkheden in de muziek.

gitaarles Den Haag

En het mooie van een gitaar is natuurlijk ook dat je hem heel gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Je hangt hem zo over je schouder en steelt de show op elk feestje. Wordt er gezongen? Met jouw gitaarspel wordt het pas echt gezellig!

Is de gitaar onmisbaar in de popmuziek?

De gitaar speelt een centrale rol in de wereld van popmuziek. In beroemde rockbands zijn gitaren onmisbaar, en sommige gitaristen zijn net zo beroemd, zo niet beroemder, dan de leadzangers. Neem bijvoorbeeld Slash van Guns ‘n’ Roses, die net zoveel roem geniet als zanger Axl Rose, of Angus Young van AC/DC, wiens bekendheid misschien zelfs die van de leadzangers overtreft. En kijk naar Spike van de Haagse band Di-rect, die begon met gitaarlessen in Den Haag en is nu één van de meest bekende en erkende gitarist van Nederland.

Maar de gitaar beperkt zich niet tot alleen de harde genres zoals hardrock en punk; het instrument vind je terug in alle genres binnen de popmuziek. Veel solisten begeleiden zichzelf op gitaar en schrijven er nieuwe liedjes mee. Artiesten zoals Bob Dylan, Douwe Bob en Jason Mraz combineren hun stem met hun gitaarspel. Voor deze singer-songwriters is een band vaak niet eens nodig; hun stem en hun gitaarspel volstaan om de mooiste nummers te maken.

Gitaarles in Den Haag: akoestisch of elektrisch?

Voordat je iedereen omver blaast met jouw gitaarspel, begin je natuurlijk bij het begin: gitaarles nemen voor een goede basis. Je kunt voor gitaarles in Den Haag kiezen voor een akoestische gitaar, maar ook voor een elektrische.

Vaak beginnen onze leerlingen met spelen op een akoestische, klassieke gitaar. De snaren van een klassieke gitaar zijn van nylon en niet zo scherp aan de vingers.

Daarnaast is een akoestische gitaar vaak voordeliger in aanschaf, aangezien je geen extra geld hoeft uit te geven aan een versterker.

Een ander pluspunt is dat, wanneer je de basis van het gitaarspel onder de knie hebt op een akoestische gitaar, je eenvoudig kunt overstappen naar een elektrische gitaar. De smalle hals van de elektrische gitaar maakt het voor mensen met kleinere handen gemakkelijker om akkoorden en grepen te vormen.

Wat leer je tijdens een gitaarles?

Tijdens gitaarlessen leer je de basis van het gitaarspel, waaronder akkoorden, melodieën, en ritmes. Afhankelijk van je niveau en interesses kun je ook leren over muziektheorie, verschillende speeltechnieken, en het lezen van bladmuziek of tabulaturen. Gevorderde lessen kunnen zich richten op specifieke genres, improvisatie en het ontwikkelen van je eigen stijl.

Hoe oud moet je zijn voor gitaarles in Den Haag?

Gitaarlessen zijn toegankelijk voor bijna alle leeftijden. Kinderen kunnen vaak beginnen vanaf de leeftijd van 6 of 7 jaar, afhankelijk van hun handgrootte en concentratievermogen. Er is geen maximumleeftijd om te beginnen met gitaarlessen; volwassenen en senioren zijn net zo welkom en kunnen veel plezier en voldoening halen uit het leren spelen van de gitaar.

Gitaarles in Den Haag bij de Funky Music School

Bij Funky Music School in Den Haag hebben we gitaarlessen die iedereen kan volgen en die echt van hoge kwaliteit zijn. Onze docenten staan klaar om je te helpen jouw creativiteit en muzikale skills te ontwikkelen.

Ze snappen precies wat je nodig hebt, of je nu jong bent of al wat ouder. Of je nou in je eentje komt voor een privéles of met een maatje voor duoles, we zijn er voor alle niveaus. Dus of dit je eerste keer is dat je muziek maakt, of je hebt al wat ervaring met de gitaar of een ander instrument, je bent altijd welkom bij ons!
Muziek is voor iedereen; en wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te leren spelen. Gitaarles volgen legt een goede basis voor je muzikale ontwikkeling. Onze lessen zijn niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens supercreatief.

Schrijf je in voor een gratis proefles of neem vandaag nog contact op voor meer informatie over gitaarlessen bij Funky Music School in Den Haag. Stuur ons een berichtje of bel ons direct als je vragen hebt.

Aanbod van lessen

Wil je leren noten lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan zit je goed bij Funky Music School! Droom je ervan om te grooven, swingen of rocken op jouw favoriete muziek?

Wij hebben een breed aanbod van zowel privélessen als groepslessen beschikbaar voor verschillende instrumenten, met duidelijk aangegeven welke lesvormen mogelijk zijn voor elk instrument.

En voor wie op zoek is naar flexibiliteit: Funky Music School biedt ook online gitaarlessen aan! Je kunt kiezen tussen live lessen via videobellen of zelfstandig werken met onze online videocursussen.

Wat kosten gitaarlessen in Den Haag?

Ben je benieuwd naar de kosten van gitaarlessen bij Funky Music School in Den Haag? Voor gedetailleerde prijsinformatie, inclusief onze diverse lesopties zoals privélessen, groepslessen, en online mogelijkheden, verwijzen we je graag door naar onze tarievenpagina.

Daar vind je alle up-to-date informatie over onze tarieven, zodat je de optie kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften en budget past. Bezoek nu onze tarievenpagina voor meer details!

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je je wilt inschrijven voor gitaarles in Den Haag, kun je dit doen via ons aanmeldformulier. Vul hier je persoonlijke gegevens in en geef aan dat je geïnteresseerd bent in gitaarles.

Je kunt ook je voorkeur voor het type les aangeven (privéles, groepsles, enz.), de dagen die jou het beste uitkomen en de gewenste lesduur (30, 45 of 60 minuten). Op basis van deze informatie koppelen we je aan een geschikte docent en nemen we contact met je op voordat de eerste les van start gaat.

crossmenu