Workshops

De Funky Music School biedt dynamische workshops aan voor kinderen, jongeren en volwassenen op locatie. Is jouw organisatie toe aan iets verfrissend? De Funky Music School hecht veel waarde aan kwaliteit, creativiteit en muzikaliteit.

Wat kunt u verwachten?

De workshop wordt aangeboden in groepjes van maximaal 5 leerlingen of maximaal 10 leerlingen. Workshops voor grotere groepen kunnen worden aangeboden in overleg.

De workshop bestaat uit 10 lessen. Tijdens de workshop wordt het instrument uitgelegd en hoe dit in combinatie met andere instrumenten wordt bespeeld. In 10 lessen werken we naar een performance toe. In elke les wordt een ander aspect behandeld. Om een beeld te krijgen wordt er tijdens de eerste lessen gebruikgemaakt van ritmeklappen, zingen en techniekoefeningen.

Er wordt veel waarde gehecht aan de muzikale voorkeur van de doelgroep op basis hiervan passen wij de lessen aan. Geen saaie lessen waarin de docent continue aan het uitleggen is. De lessen worden op een speelse manier en in een interactieve opzet gegeven. Naast het hoofdinstrument maken wij gebruik van sambaballen, tamboerijn en percussie-ei tijdens de lessen.

Wij voorzien de lessen van instrumenten.

Zou jij graag een workshop af willen nemen en beschik jij niet over de instrumenten? Dan ben je bij de Funky Music School aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de instrumenten tijdens de workshops aanwezig zijn. Ook is het in overleg mogelijk om de instrumenten voor de duur van de workshop in bruikleen te nemen. 

Vraag een offerte aan

Zou jij een leuke workshop willen aanbieden? Voor een vrijblijvende offerte kan er een e-mail naar info@funkymusicschool.nl worden gestuurd.

crossmenu