drumlessen

Drumles Den Haag

Voor drumles in Den Haag begeleidt onze drumschool je graag. Zie jij jezelf al achter een drumstel zitten? Wil je lekker knallen op de cash, floortom en high-hats? Schrijf jezelf dan in bij Funky Music School voor leuke, interactieve muzieklessen. Samen zorgen we ervoor dat je op een muzikale wijze kennismaakt met hét drumstel in Den Haag.

Drumles voor kinderen en volwassenen in Den Haag

Tijdens de lessen wordt eerst de basis van het drummen aangeleerd. Hierbij start je met de diverse basisritmes, breaks en fills. Zo leer je meteen muziek maken en meespelen met je favoriete nummer. Bij onze muzieklessen hechten wij veel waarde aan muzikaliteit en creativiteit. Hoewel wij groepslessen aanbieden voor kinderen en volwassenen, kan drumles alleen individueel worden gevolgd. Onder muzieklessen vind je ons complete aanbod. Gedacht kan worden aan:

Van het leren lezen van noten tot het bespelen van muziekinstrumenten, in Den Haag kom je voor drumles en andere muzieklessen naar Funky Music School. Met hulp van muzikale technieken heb je in afzienbare tijd het drumstel onder de knie.

Privé drumles in Den Haag

Om goed te leren drummen heb je een stevige basis nodig, en die kun je bij ons krijgen in de vorm van individuele drumlessen in Den Haag. Zo kan jouw drumleraar je alle aandacht geven die je nodig hebt. Zo helpt hij je in het begin om de juiste houding achter je drumstel aan te nemen, je drumstokken goed vast te houden en je polsen op de juiste manier mee te laten bewegen. Dat klinkt misschien simpel, maar het is ontzettend belangrijk! Drummen is eigenlijk topsport en een verkeerde houding kan je serieuze blessures opleveren.

Samen spelen

Hoewel de drumlessen van de Funky Music School in Den Haag dus individueel gegeven worden, kun je bij ons ook zeker terecht voor het leren samen spelen met anderen. Als je wil leren drummen, is het waarschijnlijk toch je doel om uiteindelijk te gaan spelen in een bandje, al is het maar om af en toe eens lekker te jammen. Bij ons kun je ook bandlessen volgen. Dan speel je samen met andere muziekleerlingen van onze school en leer je hoe het is om met anderen samen te spelen, naar elkaar te luisteren en elkaar te versterken.

Proefles drummen bij ervaren muziekschool

Leer drummen bij echte muziekspecialisten. Schrijf jezelf in voor een gratis proefles. Zo maak je kennis met onze muziekschool en weet je meteen of wij een echte match zijn. Heb je andere muzikale vragen? Neem gerust contact met ons op via info@funkymusicschool of 06-81941350. Wij beantwoorden graag jouw vragen en zorgen ervoor dat je met behulp van onze drumschool leert drummen in Den Haag.

Maak kennis met onze drumschool in regio Den Haag

De muzieklessen kun je volgen vanaf zes jaar. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen ervaren muzikanten en beginners; wij maken muziek voor iedereen toegankelijk. Volg je Funky Music School verder al op Facebook. Geef onze pagina een like en kom alles te weten over drumles in de omgeving van Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Scheveningen.

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School

*Voor kinderen van 4 – 6 jaar bieden wij lessen voor algemene muzikale vorming. Hierin zullen wij ritmeklappen en kleine muziekinstrumenten gebruiken (zoals sambaballen en drumstokken).

Aanbod

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

crossmenu