Online muzieklessen

Funky Music School biedt online muzieklessen aan! We zijn er om jou te helpen jouw passie voor muziek te ontdekken en te ontwikkelen. We begrijpen dat het leven soms hectisch kan zijn en dat het lastig kan zijn om tijd te vinden voor traditionele muzieklessen. Daarom bieden we nu online muzieklessen aan, zodat je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt.

Onze online muzieklessen

Onze online muzieklessen zijn verdeeld in twee opties: live lessen met een muziekdocent en videolessen waar de basis van het instrument wordt uitgelegd. Bij live lessen heb je de mogelijkheid om op afstand te communiceren met een professionele muziekdocent. Deze docent zal jou helpen bij het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het creëren van een op maat gemaakt lesplan. Dit kan handig zijn als je specifieke doelen hebt die je wilt bereiken of als je behoefte hebt aan persoonlijke feedback en aanmoediging.

Funky Music School biedt live online muzieklessen aan voor verschillende instrumenten:

 • Gitaar,
 • basgitaar,
 • zang,
 • piano,
 • keyboard,
 • drum,
 • cajon,
 • saxofoon,
 • koperblaasinstrumenten, o.a. trompet en trombone, 
 • viool,
 • harp,
 • fluit,
 • combicursus en
 • theorieles. 

Als je op zoek bent naar meer flexibiliteit, zijn onze videolessen misschien meer iets voor jou. Deze lessen bieden je de mogelijkheid om op jouw eigen tempo te leren en kunnen handig zijn voor beginners die willen leren over de basisprincipes van het instrument. Je kunt de videolessen zo vaak bekijken als je wilt en kunt ze volgen wanneer het jou uitkomt.

Onze muziekschool biedt online video muzieklessen aan voor verschillende instrumenten, waaronder gitaar, drumstel en saxofoon, zang, piano.

Wat zijn de voordelen van online live muzieklessen

Er zijn verschillende voordelen van online live muzieklessen. Ten eerste bieden deze lessen de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met een docent, net als bij traditionele muzieklessen. Dit betekent dat de docent direct feedback kan geven en kan helpen bij het verbeteren van techniek en speelstijl.

Ten tweede zijn online live muzieklessen flexibel en toegankelijk. Je hoeft niet langer rekening te houden met reistijd of je aan te passen aan een vaste lesdag en -tijd. Je kunt lessen volgen vanuit het comfort van je eigen huis en op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Dit is vooral handig voor mensen met een drukke agenda of voor degenen die ver weg wonen van een muziekschool.

Kortom, online live muzieklessen bieden de voordelen van persoonlijk contact met een docent, flexibiliteit en is tijdbesparend.

Voordelen van de online video muzieklessen

Er zijn verschillende voordelen van online video muzieklessen. Ten eerste bieden deze lessen de mogelijkheid om te leren op je eigen tempo en op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Je kunt lessen volgen vanuit het comfort van je eigen huis en zo vaak terugkijken als je wilt. Dit is vooral handig voor mensen met een drukke agenda of voor degenen die niet regelmatig dezelfde dag en tijd beschikbaar hebben voor lessen.

Een ander voordeel van online video muzieklessen is dat je altijd en overal toegang hebt tot de lesstof. Je kunt lessen volgen op je smartphone, tablet of computer. Je hebt dan alleen een internetverbinding nodig. Dit maakt het mogelijk om te leren waar en wanneer het jou uitkomt, wat bijvoorbeeld handig is voor als je veel onderweg bent of een lange reis aan het maken bent.

Daarnaast zijn de online video muzieklessen goedkoper dan traditionele muzieklessen. 

Kortom, online video muzieklessen bieden de voordelen van flexibiliteit, lagere prijzen, altijd en overal toegang en de mogelijkheid om te leren van experts. 

Onze ervaren muziekdocenten

Onze docenten zijn allemaal geselecteerd op basis van hun ervaring, deskundigheid en passie voor muziekonderwijs. Zij zijn in staat om leerlingen van alle niveaus te begeleiden, van beginners tot gevorderden.

Onze docenten komen uit verschillende delen van de wereld en hebben verschillende muzikale achtergronden en invloeden. Dit betekent dat je niet alleen jouw vaardigheden verbetert, maar ook leert over verschillende culturen en muzikale tradities.

Onze docenten bieden gepersonaliseerde instructie aan elke leerling en passen hun lesplan aan om tegemoet te komen aan de individuele leerbehoeften en doelen van elke leerling. Onze live online muzieklessen bieden ook de mogelijkheid voor leerlingen om te communiceren met hun docent en vragen te stellen.

Daarnaast zijn onze videolessen zorgvuldig samengesteld door onze ervaren docenten en bieden ze stapsgewijze instructies en oefeningen om de basisprincipes van het instrument te leren. Onze video’s zijn van hoge kwaliteit en bieden duidelijke en gedetailleerde instructies om te helpen bij het opbouwen van techniek en vaardigheden.

Tarieven online muzieklessen

We bieden verschillende lespakketten aan die passen bij jouw budget en behoeften. Onze lessen zijn ook geschikt voor verschillende niveaus, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt. Kijk snel op de tarievenpagina voor de meest recente tarieven. 

Naast online lessen bieden wij ook op locatie lessen aan

Wij bieden naast online lessen ook muzieklessen aan op locatie. Wij hebben een groot aanbod aan muziekinstrumenten. Je kan dan denken aan:

In Den Haag kom je voor alle muzieklessen naar Funky Music School.

Tot slot

Of je nu op zoek bent naar lessen om jouw passie voor muziek te ontdekken, om jouw vaardigheden te verbeteren of om je voor te bereiden op een professionele carrière in de muziekbranche. 

Onze online muziekschool heeft alles wat je nodig hebt. Onze lessen zijn flexibel, betaalbaar en geschikt voor alle niveaus. Of je nu de voorkeur geeft aan live lessen of aan videolessen, onze ervaren docenten staan klaar om jou te begeleiden op jouw muzikale reis.

Begin jouw muzikale reis vandaag nog en ontdek de passie en voldoening die muziek kan bieden met de online muzieklessen van Funky Music School!

crossmenu