Muziekschool Den Haag

Zoek je een muziekschool in de omgeving van Den Haag of Voorburg? Funky Music School is een muziekschool waar je door ervaren muzikale coaches wordt begeleid. Wij geven leuke en interactieve lessen voor iedereen. Beginnend of juist iets meer ervaren, onze coaches begeleiden je graag bij alle muzieklessen. Je kunt bij Funky Music School in Den Haag of Voorburg terecht voor:

Muziekles Den Haag

Onze muziekschool staat voor het grooven, swingen en rocken bij jouw muziekles in de regio van Den Haag en Voorburg. Wij geven zowel individuele- als groepslessen. Wil je ervaren hoe muzikaal jij bent? Schrijf je dan nu in voor een proefles!

Workshop van jouw favoriete muziekschool!

Wij bieden leuke en dynamische workshops voor kinderen, jongeren en volwassenen op locatie. Funky Music School hecht hierbij veel aan kwaliteit, creativiteit en muzikaliteit. De workshops worden aangeboden in groepen van vijf leerlingen en tien leerlingen. Voor grotere groepen verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Meer informatie over workshops van onze muziekschool vind je hier.

Schrijf jezelf direct in

Wil je graag jouw muzikale eigenschappen ontplooien? Schrijf jezelf dan nu in bij onze muziekschool in Den Haag of Voorburg! Onder inschrijven vind je alle tarieven en kun je jezelf direct opgeven voor de gewenste les(sen). Heb je een andere vraag? Dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Wij heten je alvast van harte welkom bij onze muziekschool.

Meer over Funky Music School

Wij brengen muziek naar jou toe. Funky Music School levert toegankelijke en hoogwaardige muzieklessen voor iedereen. Onze ervaren coaches hebben ruime ervaring met voorstellingen en festivals. Dit maakt onze muziekschool bij uitstek geschikt om je alle leuke trucjes te leren.

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School