De leukste muziekschool in Den Haag – Funky Music School 

Hey muziekvriend! Welkom bij Funky Music School, de muziekschool van Den Haag, waar elke noot telt en de beats altijd swingen. Ben je klaar om je muzikale vaardigheden te verkennen en te verbeteren in een omgeving die net zo dynamisch is als jij? Kom dan langs en laat jouw muzikale hart sneller kloppen!

Muziekschool Den Haag

Muziekschool
Den Haag

Onze Haagse muzikale speeltuin

  • Solo of samen: Speel je graag solo of juist liever samen? Kies uit piano, gitaar, drums, viool en nog veel meer! Onze topdocenten staan klaar om met jou aan de slag te gaan, op elk niveau.
  • Band & groepslessen: Duik in het groepsgevoel met onze bandlessen. Of je nu de basis wilt leren of al een echte band ervaring zoekt, het is tijd om samen te jammen!
  • Podium plezier: Grijp je kans om te stralen! Onze muziekschool Den Haag staat bekend om zijn gezellige uitvoeringen. Jouw moment in de spotlight wacht.

Waarom Funky Music School?

  • Creatieve coaches: Onze docenten zijn meer dan docenten; ze zijn je persoonlijke muziekcoaches die je helpen groeien.
  • Lessen op jouw ritme: Wij passen ons aan jouw leven aan. Kies lessen die jou het beste uitkomen.
  • Stimulerende setting: Onze school is een echte creatieve hub, uitgerust met de nieuwste middelen.
  • Een vrolijke vibe: Sluit je aan bij een groep muziekliefhebbers die net zo enthousiast zijn als jij.

De lessen van onze muziekschool in Den Haag

Start je muzikale avontuur bij onze muziekschool in Den Haag

Klaar om te beginnen bij onze muziekschool Den Haag? Bel ons 06-81941350, stuur een berichtje naar info@funkymusicschool.nl, of vul het contactformulier in. Ons adres van de muziekschool is Sirtemastraat 400 in Den Haag. We maken graag kennis en helpen je op weg naar jouw muzikale carrière.

crossmenu