Muziekles Den Haag

Wil je op een leuke en interactieve wijze kennismaken met muziek? Muzikale trucjes leren en jouw muzikale eigenschappen volledig laten ontplooien? Voor muziekles in Den Haag kom je naar Funky Music School. Met gedreven coaches leer je te grooven, te swingen én te rocken op een muzikale manier!

Diversiteit aan lessen: gitaarles, pianoles en meer

Onze muziekcoaches hechten veel waarde aan kwaliteit, creativiteit en muzikaliteit bij het geven van de muzieklessen. Of je nu een beginner bent of al iets meer ervaring hebt: iedereen kan bij ons muziekles volgen in Den Haag. Wij bieden de volgende muzieklessen:

Je kunt ervoor kiezen om de muzieklessen individueel te volgen of in groepsverband. Wil je de spelregels van muziek leren kennen? Uiteraard kun je ook bij onze muziekschool in Den Haag terecht voor theorie. Met hulp van onze muziekcoaches leer je volledig jouw instrument te begrijpen!

Muzikale workshops voor organisaties

Voor grotere groepen bieden wij leuke workshops op locatie aan. Voor organisaties is dit een leuke manier om aan teambuilding te doen. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar info@funkymusicschool.nl. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit zeer verfrissend voor organisaties werkt!

Maak kennis met jouw muziekschool in Den Haag

Je kunt eenvoudig kennismaken met Funky Music School. Schrijf jezelf vrijblijvend in voor één van onze proeflessen. Zo weet je direct of onze muziekschool iets voor jou is! Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Keep Cool, volg Funky!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg Funky Music School op Facebook. Wij heten je graag van harte welkom bij dé muziekschool in Den Haag voor muziekles!