pianolessen

Pianoles in Amsterdam

Wil jij piano leren spelen in de hoofdstad Amsterdam? Dan ben jij bij ons van harte welkom! Onze muziekschool koestert een diepe passie voor muziek en biedt boeiende pianolessen voor zowel beginners als gevorderde pianisten aan.

Of je nu streeft naar een pianocarrière als professional of gewoon wilt genieten van het plezier van pianospelen, onze docenten staan altijd klaar om je te begeleiden. Lees verder om te ontdekken of onze pianolessen bij jouw passen en hoe je kunt beginnen.

Onze pianolessen in Amsterdam

Bij Funky Music School zijn we ervan overtuigd dat pianospelen meer is dan alleen noten spelen; het draait ook om expressie, emotie en communicatie. Onze pianolessen zijn niet alleen ontworpen om je te helpen, je pianotechniek te verfijnen, je repertoire uit te breiden en je zelfvertrouwen te vergroten.

Maar we gaan ook verder dan enkel techniek; we moedigen je ook aan om je eigen unieke pianostijl te ontdekken, je persoonlijke expressie te ontwikkelen en je artistieke creativiteit te verkennen.

Onze pianolessen worden aangepast aan jouw doelen. Of je nu geïnteresseerd bent in klassieke muziek, jazz, of andere genres, onze docenten hebben de expertise om je te helpen en begeleiden. Ze zullen werken aan technische aspecten zoals vingerzetting, timing en dynamiek. Daarnaast zullen ze je helpen om muzikale interpretatievaardigheden te ontwikkelen.

Verschillende soorten piano’s waaruit je kan kiezen

Je kan kiezen uit verschillende soorten piano’s. Er zijn digitale piano’s die compact en draagbaar zijn. Dit is handig voor als je in een appartement woont of voor op je kamer.

Daarnaast heb je de klassieke piano, dit is de meest voorkomende en heeft een breder klankbereik. Ongeacht welke piano je kiest, onze docenten kunnen je adviseren en begeleiden wat voor jou de beste keuze is als je die zelf niet kan maken. 

Pianoles in Amsterdam voor iedereen

Bij Funky Music School streven we naar een omgeving waarin iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, zich welkom voelt. Onze docenten zijn behulpzaam, geduldig, inspirerend en ze zullen je vooral ook motiveren. Ze zullen je op een goede manier ondersteunen om jouw doelen te behalen. 

Diverse pianoles opties in Amsterdam

Naast individuele pianolessen bieden we ook mogelijkheden voor duoles, waarin je samen met een vriend, collega of familielid kunt leren spelen. Bovendien kun je deelnemen aan bandlessen, waarbij je samen met anderen muziek maakt. Dit kan gezellig, maar ook motiverend zijn. Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit en het gemak van leren vanuit huis, bieden we ook online pianolessen aan, met lessen via videobellen of opgenomen sessies die je op je eigen tempo kunt bekijken en kan terug zien.

Optreden als pianist in Amsterdam

Wij geloven in de kracht van optreden en het delen van je muzikale talent met anderen. We organiseren regelmatig optredens waar onze pianoleerlingen kunnen shinen op het podium. Dit biedt een leuke gelegenheid om je vaardigheden te tonen, zelfvertrouwen op te bouwen en echte podiumervaring op te doen in de wereld van muziek.

pianoles in Amsterdam

Pianolessen voor volwassenen, kinderen en kleuters in de regio Amsterdam

Wij bieden pianoles aan voor zowel jong als oud, van beginners tot gevorderden. Naast pianoles in Amsterdam hebben we een scala aan andere muziekcursussen beschikbaar. Neem gerust een kijkje bij muziekles Amsterdam en ontdek wat we nog meer te bieden hebben.

Voor kleuters bieden we speciale muzikale vorming lessen aan. Hierbij staat de algemene muzikale ontwikkeling centraal. Tijdens deze lessen zullen we ook ritme oefeningen doen en kleine muziekinstrumenten zoals sambaballen en drumstokken gebruiken om hun muzikale creativiteit te stimuleren.

Lesrooster voor pianolessen in Amsterdam

Soms kan het heel druk zijn met andere verplichtingen, zoals werk, school of andere activiteiten. Dit hebben we zelf ook vaak genoeg ervaren en daarom bieden we flexibele lesplanningen aan. Je kan lessen op verschillende dagen en tijden volgen. Wil jij elke week een les volgen of heb jij flexibele leerarrangementen nodig? Wij hebben opties die bij jou passen. Alles is te organiseren.

Kosten van pianolessen in Amsterdam

Onze tarieven voor pianolessen zijn transparant. Ze zijn gebaseerd op de duur en frequentie van de lessen. We bieden diverse lespakketten aan.

Interesse in pianoles in Amsterdam?

Als je interesse hebt in onze pianolessen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen of een proefles te boeken. Een proefles is een goede manier om kennis te maken met onze docenten. Ook kun je dan ontdekken of Funky Music School de juiste plek is voor jou.

Als muziekschool streven we naar een inspirerende en ondersteunende omgeving. Waarin jij je passie voor pianospelen kunt ontdekken en ontwikkelen. Onze ervaren docenten zullen je begeleiden, aanmoedigen en inspireren. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een pianoles in Amsterdam.

Wil je een proefles? Klik dan op de button hieronder om je proefles meteen in te plannen. 
crossmenu