Piano Les

Of je nu nog nooit eerder hebt gespeeld of al een ervaren pianist bent, pianoles kan je helpen om je vaardigheden te verbeteren. Het leren bespelen van de piano is een leuke manier om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen, je zelfvertrouwen te vergroten en je passie voor muziek te ontdekken.

Waarom pianoles gaan volgen?

Pianoles volgen heeft voordelen. Wij van Funky Music School hebben enkele voordelen op een rijtje gezet:

  1. Het leren bespelen van de piano kan een uitlaatklep zijn voor creativiteit en expressie. Of je nu graag je eigen muziek wilt maken of de muziek van anderen wilt spelen. De piano biedt een oneindig scala aan mogelijkheden voor creativiteit en zelfexpressie.
  1. Pianoles kan je helpen je muzikale vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Of je nu een beginner bent die nog nooit eerder heeft gespeeld, of een gevorderde pianist die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren. Onze ervaren docenten kunnen je helpen om je techniek, timing en muzikaliteit te verbeteren.
  1. Het kan een geweldige manier zijn om je brein te trainen. Het bespelen van de piano vereist concentratie, geheugen en coördinatie, wat allemaal vaardigheden zijn die kunnen worden ontwikkeld en verbeterd door middel van regelmatige oefening. Het spelen van de piano helpt vooral bij kinderen bij de cognitieve ontwikkeling. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die piano spelen betere taalvaardigheden, geheugen, concentratie en leesvaardigheden hebben. 
  1. Pianoles volgen kan ook een sociale activiteit zijn. Of je nu individuele lessen volgt of deelneemt aan duo-lessen. Het kan een leuke manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor muziek te delen met anderen.
  1. Pianoles volgen kan een ontspannende activiteit zijn. Het bespelen van de piano kan namelijk rustgevend en ontspannend zijn. Dit kan helpen om stress te verminderen en de geest te kalmeren.

Kortom, er zijn veel redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om pianoles te gaan volgen. Van creativiteit en zelfexpressie tot het verbeteren van muzikale vaardigheden en het trainen van het brein. Ongeacht je motivatie, onze ervaren docenten zijn er om je hierbij te ondersteunen, zodat het piano spelen leuk blijft. 

pianoles

Wie kan pianoles gaan volgen?

Pianolessen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van kinderen tot senioren. Er zijn ook verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu nog nooit eerder hebt gespeeld of al een gevorderde pianist bent, onze pianodocenten kunnen de lessen aanpassen aan jouw niveau en doelen.

Kinderen vanaf de leeftijd van 6/7 jaar hebben voldoende motorische vaardigheden en concentratievermogen om de basisprincipes van het spelen van de piano te leren. Daarom raden we dan ook aan om vanaf die leeftijd kinderen te laten beginnen met pianoles.  

Oudere kinderen, tieners en volwassenen kunnen op elk moment beginnen met pianoles, ongeacht hun leeftijd of ervaring. Het enige wat je nodig hebt, is motivatie, toewijding en bereidheid om te oefenen.

Kortom, pianoles volgen is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Als je geïnteresseerd bent in het leren bespelen van de piano, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om te zien hoe onze docenten je kunnen helpen.

Welke lesmethoden hanteert Funky Music School?

Onze lesmethoden zijn op maat, deze worden aan de hand van de wensen en de behoeften van de leerling toegepast. Denk aan het ontwikkelen van de juiste techniek, het begrijpen van notenleer, muziektheorie, gehoortraining en interpretatie. Ook hebben we aandacht voor verschillende muziekstijlen, zoals klassiek, pop, jazz en blues. Onze ervaren docenten kunnen je helpen om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor muziek te ontwikkelen.

Onze pianodocenten

Onze pianodocenten hebben brede kennis en ervaring in verschillende muziekstijlen. Ze zijn gepassioneerd en willen niets liever dan leerlingen helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun muzikale zelfvertrouwen te vergroten. Wij hebben docenten met verschillende achtergronden en specialisaties om aan te sluiten bij jouw muzikale doelen.

Individuele pianolessen, duo-lessen maar ook online pianolessen

Wij bieden individuele lessen, duo-lessen en online lessen aan. Onze pianodocenten kunnen een lesplan op maat maken dat bij jou past. Daarnaast bieden we ook online lessen aan. Zodat je live vanuit huis kunt leren met de pianodocent. Je kunt ook lessen thuis volgen via onze videolessen, deze kun je zo vaak mogelijk terugkijken als je wilt.

Bij ons kun je lessen afnemen met een abonnement. Met een abonnement betaal je van september tot en met juni een vast tarief. Je kunt gedurende deze periode instromen. Als je wilt opzeggen, dan geldt er een opzegtermijn van één lesmaand. Dit gaat in vanaf de opeenvolgende lesmaand. 

Wel willen we je meegeven dat regelmatig oefenen om vooruitgang te boeken in je pianospel van belang is. Onze docenten zullen je begeleiden bij het opzetten van een oefen routine die past bij jouw niveau en doelen. 

Het is belangrijk om te onthouden dat pianospelen een vaardigheid is die tijd en toewijding vergt om te ontwikkelen. We vragen onze leerlingen geduldig te zijn bij het leren van een nieuw instrument, wij vinden het vooral belangrijk dat de leerling van het proces geniet.  

pianolessen

Proefles piano

We bieden een proefles aan, zodat je onze lesmethoden en docenten kunt leren kennen voordat je je inschrijft. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek snel de voordelen van het leren bespelen van de piano!

Kosten pianoles

Ben je enthousiast en wil je meer na de eerste proefles? Of wil je pianospelen weer oppakken en je hierin verder ontwikkelen? Dat kan. 

Onze tarieven zijn gebaseerd op de lengte en frequentie van de lessen. De kosten vind je daarvan op de tarieven pagina.

Pianolessen kun je bij ons volgen in de volgende steden;
Pianoles Den Haag
Pianoles Leidschendam
Pianoles Nootdorp
Pianoles Voorburg

Wil je een proefles? Klik dan op de button hieronder om je proefles meteen in te plannen. 
crossmenu