Vioolles Den Haag

Wil je écht heel graag viool kunnen spelen? Schrijf jezelf dan in bij Funky Music School. Als muziekschool in Den Haag kun je uitstekend bij ons terecht voor vioolles. Wij bieden leuke, interactieve muzieklessen voor jong en oud. Verlies jezelf helemaal in het instrument, of raak anderen met elke klank die je speelt!

De viool is onderdeel van de familie snaarinstrumenten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de cello. Met een viool kun je zowel heel hoog als heel laag klinken. Wil jij graag op vioolles in Den Haag? Het is mogelijk om jezelf bij ons in te schrijven voor een proefles. Zo leer je onze muzikale coaches kennen en weet je direct of er een klik tussen jou en jouw coach is.

Muzieklessen: gitaarles, pianoles en meer

Wij bieden als muziekschool een diversiteit aan muzieklessen. Naast vioolles kun je bij Funky Music School de volgende muzieklessen volgen.

Je hebt de keuze om de muzieklessen individueel en in groepsverband te volgen. Welke les je ook volgt; bij onze muzieklessen staan muzikaliteit en creativiteit voorop. Zo worden de muzieklessen op een speelse manier gegeven, waarbij mooie samenwerkingen tussen leerlingen ontstaan.

Muzikale workshops voor organisaties

Voor grotere groepen bieden wij leuke workshops op locatie aan. Voor organisaties is dit een leuke manier om aan teambuilding te doen. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar info@funkymusicschool.nl. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit zeer verfrissend voor organisaties werkt!

Schrijf jezelf in bij onze muziekschool!

Schrijf jezelf in bij Funky Music School en volg vioolles in Den Haag bij onze ervaren muziekdocenten. Heb je een muzikale vraag? Of ben je benieuwd naar al de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Hier plaatsen wij regelmatig leuke activiteiten met leerlingen.

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School!