Vioolles Delft

Ben je een inwoner van het prachtige Delft en heb je een passie voor muziek en de viool? Funky Music School nodigt je van harte uit om je viooltalent te ontdekken en te ontwikkelen, zelfs als je niet direct in Den Haag of Voorburg woont. Onze vioollessen zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van muziekliefhebbers zoals jij, die op zoek zijn naar een inspirerende plek om hun viool te laten schitteren.

Ontdek jouw viooltalent als Delftenaar

De viool is een prachtig en veelzijdig instrument, en bij Funky Music School laten onze ervaren muziekdocenten je viool tot leven komen. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen wil zetten in de wereld van de viool of een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil verfijnen, bij ons ben je aan het juiste adres. Naast vioollessen bieden we ook een breed scala aan andere muziekinstrumenten, zoals;

Onze vioollessen voor inwoners van Delft

Bij Funky Music School geloven we dat viool spelen meer is dan alleen maar snaren strijken en noten spelen. Het is een kunst van expressie, emotie en communicatie. Onze vioollessen zijn ontworpen om je te helpen.

Niet alleen om je viooltechniek te verbeteren en je speelbereik te vergroten, maar ook om je zelfvertrouwen te versterken. Onze benadering gaat verder dan alleen techniek. We moedigen je aan om je eigen unieke stijl te ontwikkelen, je creatieve expressie te verkennen en je eigen geluid te vinden binnen de muziek.

Onze ervaren viooldocenten werken met lesmateriaal dat is afgestemd op jouw niveau en doelen, zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Of je nu geïnteresseerd bent in klassieke muziek, folk, jazz of andere genres, onze docenten hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden.

Ze zullen samen met jou werken aan het verbeteren van je strijktechniek, intonatie en expressie. Bovendien kunnen ze je leren om zowel solistisch als in ensembles te spelen.

vioolles in Delft

Aanbod vioollessen Delft

Naast individuele vioollessen bieden we ook duolessen aan voor diegenen die graag samen met een vriend, vriendin of familielid willen leren spelen. Dit kan een inspirerende manier zijn om je muzikale passie te delen. Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit, bieden we ook online lessen aan. Via videobellen kun je genieten van professionele begeleiding vanuit het comfort van je eigen huis. 

We begrijpen dat je mogelijk een druk schema hebt met werk, studie of andere verplichtingen. Daarom biedt Funky Music School een flexibel lesrooster. Of je nu wekelijkse lessen zoekt of lessen wilt plannen op basis van jouw beschikbaarheid, we hebben opties die aansluiten bij jouw agenda.

Wat doet vioolspelen voor jou?

Onze missie is om muziek voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd. Muziek heeft vele voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde concentratie en verhoogd zelfvertrouwen. Bij Funky Music School willen we deze voordelen met jou delen en integreren in onze lessen. 

Kosten vioollessen Delft

Onze tarieven voor vioollessen variëren afhankelijk van de duur en frequentie van de lessen. We hebben verschillende lespakketten beschikbaar. Gedetailleerde informatie over onze tarieven is te vinden op onze tarievenpagina.

Meld je aan voor een proefles of schrijf je in

Ben je nieuwsgierig naar de viool en wil je dit avontuur samen met ons beginnen? Aarzel niet en meld je aan via onze website. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@funkymusicschool.nl of bel ons op 06-81941350. Je kunt ook een kijkje nemen op onze Facebook-pagina om een voorproefje te krijgen van wat we te bieden hebben.

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School!

crossmenu