Muziekles Voorburg

Voor muziekles in Voorburg kom je naar Funky Music School. Zing jij lekker weg op de nieuwste platen en wil je jouw stem blijven ontwikkelen? Of zie je jezelf al helemaal los gaan als gitarist? Wij bieden leuke, interactie muzieklessen:

Eveneens kun je bij ons terecht voor het volgen van theorielessen. Het is belangrijk om een instrument te begrijpen om leuke, lekkere muziek te maken. Zo krijg je door waarom het deuntje zo catchy klinkt en leer je de spelregels van muziek. Tijdens onze muzieklessen in Voorburg leer je de melodie, harmonieleer, contrapunt, interval akkoord, ritme en vormleer te begrijpen.

Ga los met onze muziekschool in Voorburg

Je kunt jezelf inschrijven voor muzieklessen op locatie in Voorburg en Den Haag. Met hulp van ervaren muzikale coaches worden jouw muzikale eigenschappen gevormd. Hierbij kan iedereen bij ons terecht, zowel échte rockers als beginners. In een mum van tijd leer je kleine trucjes om jouw muzikaliteit te ontplooien.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, creativiteit én muzikaliteit. Met onze muzieklessen leer je meerdere instrumenten te bespelen. Dit kan zowel in groeps- als privéles. Ga aan de slag met ervaren muziekcoaches die onder meer ervaring hebben op festivals.

Informatie, tarieven en proefles

Wil je meer informatie over muziekles in Voorburg? Of wil je direct grooven, swingen en rocken? Schrijf jezelf in voor één van onze proeflessen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij heten je alvast van harte welkom bij onze muziekschool in Voorburg en Den Haag.

Keep It Funky. Keep It Cool. Join The Funky Music School. Je kunt ons nu ook volgen op Facebook. Ideaal om een impressie van onze mogelijkheden te krijgen.