Vioolles Den Haag

Als muziekschool in Den Haag kun je uitstekend bij ons terecht voor vioolles. Wil je écht heel graag viool leren spelen? Schrijf jezelf dan in bij Funky Music School. Wij bieden leuke, interactieve vioollessen voor kinderen en volwassenen. Verlies jezelf helemaal in het instrument of raak anderen met elke klank die je speelt.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een viool. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vioolsoorten

De viool is onderdeel van de familie strijkinstrumenten. Een viool kan heel hoog, maar ook best wel laag klinken. Dat hangt ervan af welke soort viool je bespeelt. De gewone viool is het kleinst en speelt de hoogste noten. Het is het meest populaire instrument binnen de vioolfamilie. Daarop volgt de altviool die ietsje groter is en wat lagere tonen voortbrengt. De cello is eigenlijk ook een viool maar die zet je op de grond, en heeft de laagste noten op haar zang.

Vioolles voor kinderen in regio Den Haag

Voor kinderen bestaan er speciale violen die wat kleiner zijn dan de gewone viool. De stemming is precies hetzelfde, maar de klank is door het kleinere formaat wel iets minder vol. Toch is een speciale kinderviool ideaal voor vioolles voor kinderen, omdat ze niet te zwaar zijn en beter in de handen van een kind liggen. Welke maat kinderviool je nodig hebt, hangt af van je armlengte.

Vioolles voor volwassenen in regio Den Haag

Ook als je al volwassen bent, kun je heel veel hebben aan vioolles. Sterker nog: als volwassene kun je net zo snel viool leren spelen als een kind. Je bent misschien wat minder onbevangen, maar dat kun je prima compenseren met een goede discipline. Oefening baart kunst! Durf fouten te maken, probeer dingen uit en experimenteer. Daar leer je ontzettend veel van!

Wil jij op vioolles in Den Haag? Het is mogelijk om jezelf bij ons in te schrijven voor een proefles. Zo leer je onze muzikale coaches kennen en weet je snel of er een klik tussen jou en jouw coach is.

Muzieklessen: gitaarles, pianoles en meer in Den Haag

Wij bieden als muziekschool een diversiteit aan muzieklessen. Naast vioolles in Den Haag kun je bij Funky Music School de volgende muzieklessen volgen:

Je hebt de keuze om de muzieklessen individueel of in groepsverband te volgen. Welke les je ook volgt; bij onze muzieklessen staan muzikaliteit en creativiteit voorop. Zo worden de muzieklessen op een speelse manier gegeven, waarbij mooie samenwerkingen tussen leerlingen ontstaan.

Muzikale workshops voor organisaties

Voor grotere groepen bieden wij leuke workshops op locatie aan in Den Haag en omgeving. Voor organisaties is dit een leuke manier om aan teambuilding te doen. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mailtje te sturen naar info@funkymusicschool.nl. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit zeer verfrissend voor organisaties werkt.

Schrijf jezelf in bij onze muziekschool

Schrijf jezelf in bij Funky Music School en volg vioolles in Den Haag bij onze ervaren muziekdocenten. Heb je een muzikale vraag? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Hier plaatsen wij regelmatig leuke activiteiten met leerlingen. Daarnaast kun je terecht op Facebook voor een impressie van de mogelijkheden.

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School!

Muzikale vorming voor peuters en kinderen

*Voor kinderen van 4 – 6 jaar bieden wij lessen voor algemene muzikale vorming. Hierin zullen wij ritmeklappen en kleine muziekinstrumenten gebruiken (zoals sambaballen en drumstokken).

Aanbod

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

crossmenu