Missie en doel

Bij Funky Music Shool geloven wij in het universele van muziek. Wij vinden dan ook dat het ontdekken van muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Funky Music School is opgericht met als doel om een maatschappelijke muziekschool te zijn. De funky Gitaar school spreekt een zeer divers publiek aan. Wij bieden ons publiek hoogwaardige en toegankelijk muzieklessen aan. Lessen waarin muzikaliteit en creativiteit voorop staan, ongeacht leeftijd en ervaring. Op deze manier bieden wij onze doelgroep bestaande uit kinderen en volwassenen een unieke en leerzame belevenis. Ons doel bereiken we onder andere door samenwerkingen aan te gaan, die een toevoeging bieden aan de muzikaliteit van onze leerlingen.

Visie

De Funky Music school is begonnen als gitaar school in 2014. Na 3 succesvolle jaren is de overstap gemaakt naar de Funky Music School met een breder aanbod. Funky Music School bevindt zich nu in stadsdeel Den Haag- zuidwest. Funky Music school is continu op zoek naar verbindingen met andere organisaties met name culturele- en welzijn organisaties, onderwijs- en muzikale instellingen, zoals het conservatorium. Funky Music School wilt hun diensten aan iedereen aanbieden. Binnen vijf jaar zijn wij uitgebreid tot de steden Rotterdam, Den Haag, Leidschendam- Voorburg, Delft en Rijswijk.

De Docenten

Ons team van docenten hebben uiteenlopende praktijkervaringen op muzikaal gebied, van een voorstelling geven tot aan festivals. Fris en dichtbij de belevingswereld van zowel jong als oud zijn de kerneigenschappen van de docenten. De lessen worden door de docenten op spelende wijze verzorgd.