Saxofoonles Den Haag

Wil je saxofoonles volgen bij een leuke muziekschool in Den Haag? Schrijf jezelf dan nu in bij Funky Music School. Wij bieden voor kinderen, jongeren én volwassen saxofoonles in Den Haag en Voorburg. Met hulp van ervan muziekcoaches leer je kennis te maken met muziek en diverse muziekstijlen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan jazz, funk en pop. Samen zorgen we ervoor dat jij de saxofoon onder de knie krijgt. Heb je vragen? Bel ons gerust: 06-81941350.

Leuke muzieklessen voor jong en oud

Funky Music School verzorgt als muziekschool een diversiteit aan muzieklessen in Den Haag en Voorburg. Naast saxofoonles kun je bij ons terecht voor:

Van noten leren lezen tot het professioneel bespelen van een instrument, bij Funky Music School ben je aan het juiste adres om kennis te maken met muziek.

Saxofoon leren spelen

Als muziekschool in Den Haag en Voorburg bieden wij hoogwaardige en toegankelijke saxofoonles voor iedereen. Hierbij staan muzikaliteit en creativiteit voorop. Je kunt jezelf bij onze muziekschool al inschrijven vanaf 6 jaar. Van beginners tot verder gevorderden, wij laten je graag grooven en rocken op blaasinstrumenten.

Schrijf jezelf in voor een gratis proefles

Schrijf jezelf in bij Funky Music School voor saxofoonles in Den Haag. Wil je wellicht meer instrumenten bespelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij beantwoorden jouw muzikale vragen graag. Volg je Funky Music School al op Facebook? Maak kennis met onze muziekschool door ons te volgen. Wij houden je op de hoogte van leuke acties en meer. Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School.

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan.