Saxofoonles Den Haag

Wil je saxofoonles in Den Haag volgen bij een leuke, interactieve muziekschool? Schrijf jezelf dan nu in bij Funky Music School! Wij bieden voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen leuke saxofoonlessen in Den Haag en Voorburg. Met hulp van ervan muziekcoaches leer je kennis te maken met muziek en diverse muziekstijlen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan jazz, funk en pop. Samen zorgen we ervoor dat jij de saxofoon onder de knie krijgt!

Leuke muzieklessen voor jong en oud

Funky Music School verzorgt als muziekschool in Den Haag en Voorburg diverse muzieklessen. Naast saxofoonles kun je bij ons terecht voor:

Van noten leren lezen tot het professioneel bespelen van een instrument, bij Funky Music School ben je aan het juiste adres om kennis te maken met muziek.

Maak kennis met blaasinstrumenten

Als muziekschool in Den Haag en Voorburg bieden wij hoogwaardige en toegankelijke muzieklessen voor iedereen. Hierbij staan muzikaliteit en creativiteit voorop. Je kunt jezelf bij onze muziekschool al inschrijven vanaf 6 jaar. Van beginners tot verder gevorderden, wij laten je graag grooven en rocken op blaasinstrumenten!

Schrijf jezelf in voor een gratis proefles

Schrijf jezelf direct in bij Funky Music School voor saxofoonles in Den Haag. Wil je wellicht meer instrumenten bespelen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij beantwoorden jouw muzikale vragen graag! Funky Music School: Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School!

Volg je Funky Music School al op Facebook? Maak kennis met onze muziekschool door ons te volgen. Wij houden je graag op de hoogte van leuke acties en meer!