Saxofoon Voorburg

Funky Music School biedt als muziekschool in Den Haag en Voorburg leuke, interactieve saxofoonlessen. Wil je saxofoon of blokfluit leren spelen? Schrijf jezelf dan nu in voor een proefles en maak kennis met onze muziekschool. Van beginners tot gevorderden, wij laten je graag kennismaken met blaasinstrumenten!

Op een leuke manier blaasinstrumenten bespelen

Als muziekschool hebben wij jarenlange ervaring in het verzorgen van muzieklessen. Funky Music School heeft ervaren muziekcoaches die gespecialiseerd zijn in blaasinstrumenten. Zo kun je bij ons terecht voor les in de volgende blaasinstrumenten:

  • Altsaxofoon;
  • Sopraninosaxofoon;
  • Sopraansaxofoon;
  • Soprillo;
  • Blokfluit;
  • Tenorsaxofoon;
  • Baritonsaxofoon;
  • Bassaxofoon.

Je hebt de mogelijkheid om de muzieklessen zowel individueel te volgen als in groepsverband. Inschrijven voor een proefles doe je eenvoudig door contact met ons op te nemen. Wij heten je graag van harte welkom bij onze muziekschool in Voorburg!

Uitgebreid aanbod van muzieklessen

Naast de saxofoon bieden wij meer muzieklessen in Voorburg. Je kunt dan onder andere denken aan gitaarlessenvioollessen en zanglessen. Bekijk het totale aanbod onder muzieklessen en kies het instrument dat jij graag wilt bespelen.

Meer over onze muziekschool

Wij bieden onze muzieklessen aan voor iedereen vanaf 6 jaar. Hierbij staan wij voor het universele van muziek. Door bij de muzieklessen vooral te kijken naar muzikaliteit en creativiteit, zorgen we ervoor dat jouw muzikale eigenschappen maximaal worden ontplooid. Wil je kennismaken met Funky Music School? Via inschrijven kun je eenvoudig kijken met een proefles wat het beste bij je past. Verder houden we je graag op de hoogte van acties en activiteiten via onze Facebookpagina.

Funky Music School: voor het bespelen van de saxofoon in Voorburg en Den Haag!

Aanbod

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

crossmenu