Zangles Delft

In Delft kun je uitstekend terecht bij Funky Music School voor zangles. Wil je graag jouw stem ontwikkelen? Met ervaren muzikale coaches gaan we aan de slag. Je kunt jouw stem zien als een instrument dat je altijd bij je draagt. Met hulp van onze zanglessen kun je ervoor zorgen dat het instrument volledig tot zijn uiting komt. Wil jij jouw angst overwinnen of passie uiten door middel van zang? Kom gerust eens langs bij Funky Music School in Delft of schrijf jezelf snel in via onze website.

Zangles, instrumenten en meer in Delft

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met zanglessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met enthousiaste docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren zangdocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie. Naast zangles bied Funky Music School muzieklessen met verschillende instrumenten. Wil je een instrument bespelen? Je kunt kiezen voor de volgende muzieklessen:

Daarnaast is het mogelijk om bij ons theorieles te volgen. Voor het combineren van instrumenten verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat je de instrumenten leert kennen en dat jouw eindperformance voor zich spreekt.

Jouw zangschool in Delft

Funky Music School biedt muzieklessen voor jong en oud. Muziek ontdekken moet voor iedereen toegankelijk zijn. Hierbij staan muzikaliteit en creativiteit voorop. Ons team bestaat uit ervaren muziekdocenten met uiteenlopende praktijkervaringen, deze verschillen van voorstellingen tot aan festivals. Wij hebben als doel om kinderen en volwassenen een unieke en leerzame belevenis mee te geven.

Leuke zangles in Delft

Muziek heeft erg veel gunstige voordelen. Zo zorgt muziek voor:

  • Het verlagen van stress;
  • Verbranden van calorieën en het krijgen van spierballen;
  • Drummen helpt bij ADHD en depressie;
  • Het is goed voor jouw coördinatie;
  • Jij bepaalt het ritme en tempo.

Meld je aan voor een proefles

Ben je benieuwd naar jouw stem en wil je dit samen met ons ontdekken? Schrijf je dan meteen in via onze website. Ook kan je contact met ons opnemen via info@funkymusicschool.nl of 06-81941350. Op Facebook zijn we te vinden om een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. Funky Music School: voor zangles in Delft.

Aanbod

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

crossmenu