Zangles Voorburg

Wil je graag jouw stem ontwikkelen? In Voorburg kun je uitstekend terecht bij Funky Music School voor zangles. Met ervaren muzikale coaches gaan we aan de slag. Je kunt jouw stem zien als een instrument dat je altijd bij je draagt. Met hulp van onze zanglessen kun je ervoor zorgen dat het instrument volledig tot zijn uiting komt. Wil jij jouw angst overwinnen of passie uiten door middel van zang? Kom langs bij Funky Music School in Voorburg of meld je direct aan via onze website!

Zangles, instrumenten en meer…

Naast zangles bied Funky Music School muzieklessen met verschillende instrumenten. Wil je een instrument bespelen? Je kunt kiezen voor de volgende muzieklessen:

• Gitaarles;
  • Pianoles;
  • Drumles;
  • Cajonles;
  • Vioolles;
  • Bandles.

Daarnaast is het mogelijk om bij ons theorieles te volgen. Voor het combineren van instrumenten verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat je de instrumenten leert kennen en dat jouw eindperformance voor zich spreekt!

Over muziekschool Funky

Funky Music School biedt muzieklessen voor jong en oud. Muziek ontdekken moet voor iedereen toegankelijk zijn. Hierbij staan muzikaliteit en creativiteit voorop. Ons team bestaat uit ervaren muziekdocenten met uiteenlopende praktijkervaringen, deze verschillen van voorstellingen tot aan festivals. Wij hebben als doel om kinderen en volwassenen een unieke en leerzame belevenis mee te geven.

Leuke zang en muziek weetjes

Muziek heeft erg veel gunstige voordelen. Zo zorgt muziek voor:

• Het verlagen van stress;
  • Verbranden van calorieën en het krijgen van spierballen;
  • Drummen helpt bij ADHD en depressie;
  • Het is goed voor jouw coördinatie;
  • Jij bepaalt het ritme en tempo!

Meld je nu meteen aan voor een proefles!

Ben je benieuwd naar jouw stem en wil je dit met ons samen ontdekken? Schrijf je dan meteen in via onze website. Ook kan je contact met ons opnemen via info@funkymusicschool.nl of 06-81941350. Op Facebook zijn we te vinden om een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden. Funky Music School: voor zangles in Voorburg!