Revolution Slider Error: Slider with alias slider-home not found.
Maybe you mean: 'home-redesign'

Pianoles Den Haag

Volg pianoles in Den Haag bij Funky Music School. Met ervaren muziekcoaches ga je aan de slag op de piano of keyboard. In korte tijd leer jij jezelf te begeleiden of hoe je met anderen in een band kunt spelen. Benieuwd? Schrijf jezelf dan direct in voor onze muzieklessen. Funky Music School: voor pianoles in Den Haag en omgeving!

Diverse en dynamische muzieklessen

Funky Music School biedt als muziekschool in Den Haag leuke, dynamische muzieklessen voor jong en oud. Bij onze pianolessen is het niet alleen van belang om met je vingers over toetsen te zweven. Wij leren jou ook om noten te lezen, akkoorden te herkennen én melodieën in diverse stijlen te spelen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Jazz, Blues of Pop. Kortom: wij laten je kennismaken met muziek op een brede manier.

Naast pianoles kun je bij ons de volgende muzieklessen volgen:

Gratis proefles

Wil je kennismaken met muziek op een leuke en interactieve manier? Door ervaren muziekcoaches begeleid worden op de piano? Volg gratis een proefles bij Funky Music School. Zo weet je direct of wij een passende match zijn. Heb je andere muzikale vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Over onze muziekschool in Den Haag

Wij bieden muzieklessen voor iedereen vanaf zes jaar oud. Van beginners tot gevorderden, Funky Music School laat je graag kennismaken met muziek. Voor een kleine impressie van onze muziekschool kun je ons alvast volgen op Facebook. Funky Music School: Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School!

Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School