Funky Music School
  • Muziekles
  • Workshop
  • Over ons
  • Inschrijven
  • Vacature
  • Media
  • Nieuws
  • Contact

Pianoles Den Haag

Pianoles Den Haag

Volg pianoles in Den Haag bij Funky Music School. Met ervaren muziekcoaches ga je aan de slag op de piano of keyboard. In korte tijd leer jij jezelf te begeleiden of hoe je met anderen in een band kunt spelen. Benieuwd? Schrijf jezelf dan in voor onze muzieklessen. Funky Music School: voor pianoles in Den Haag en omgeving.

De piano is een kleurrijk en veelzijdig instrument. Als je hierop speelt, vorm je een groot orkest, waarbij de vingers de orkestleden zijn. De dirigent ben je zelf! Fluisterzachte klanken, luid hamerende geluiden en melancholieke melodieën kunnen aan het instrument worden ontfutseld. De piano is een geweldige uitlaatklep voor emoties.

Pianoles voor kinderen en volwassenen in Den Haag

Funky Music School biedt als muziekschool in Den Haag leuke, dynamische muzieklessen voor jong en oud. Bij onze pianolessen is het niet alleen van belang om met je vingers over toetsen te zweven. Wij leren jou ook om noten te lezen, akkoorden te herkennen én melodieën in diverse stijlen te spelen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Jazz, Blues of Pop. Kortom: wij laten je kennismaken met muziek op een brede manier.

Naast pianoles kun je bij ons de volgende muzieklessen volgen:

Jouw muziekschool in Den Haag

Wij bieden pianolessen aan voor iedereen vanaf zes jaar in de omgeving van Den Haag, Voorburg, Leidschenveen, Rijswijk en Scheveningen. Van beginners tot gevorderden, Funky Music School laat je graag kennismaken met muziek. Voor een kleine impressie van onze muziekschool kun je ons alvast volgen op Facebook.

*Voor kinderen van 4 – 6 jaar bieden wij lessen voor algemene muzikale vorming. Hierin zullen wij ritmeklappen en kleine muziekinstrumenten gebruiken (zoals sambaballen en drumstokken).

Gratis proefles voor piano of keyboard in Den Haag

Wil je kennismaken met muziek op een leuke en interactieve manier? Door ervaren muziekcoaches begeleid worden op de piano? Volg gratis een proefles bij Funky Music School. Zo weet je of wij een passende match zijn. Heb je andere muzikale vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanbod

Wil jij graag noten leren lezen, zingen of een instrument bespelen? Dan ben je bij de Funky Music school aan het juiste adres! Heb je altijd al willen grooven, swingen, rocken? Wij bieden zowel prive- als groepslessen aan. Per instrument wordt er aangegeven welk lesvorm er mogelijk is. Wacht dan niet langer en meld je direct aan!

privéles

Groepsles

privéles

Groepsles

privéles

Groepsles

privéles

privéles

Groepsles

Groepsles

privéles

Groepsles

privéles

Groepsles

privéles

Groepsles