Pianoles Den Haag kind

Laat jouw vingers glijden over de toetsen van een piano en klink als dé béste pianist of pianiste van Nederland. Met een beetje hulp van onze muziekdocenten ga je aan de slag om jezelf te begeleiden of met anderen in een band samen te spelen. Geïnteresseerd? Funky Music School biedt pianolessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar in Den Haag en Voorburg. Schrijf jezelf direct bij ons in of neem contact op voor meer informatie. Onze muziekschool is dé place to be voor pianoles, zowel kinderen als volwassenen, in Den Haag en omgeving.

Creatieve én dynamische muzieklessen voor jou!

Pianoles is meer dan alleen spelen op de toetsen. Wij leren je om noten te lezen, akkoorden te herkennen én melodieën te spelen. Dit zorgt ervoor dat je compleet als pianist of pianiste wordt. In korte tijd kun jij jezelf dus classificeren als dé nieuwe Wibi Soerjadi! Funky Music School draagt zorg voor creatieve, dynamische muzieklessen. Hierbij staan kwaliteit, creativiteit én interactie centraal. Heb je interesse in het volgen van meerdere muzieklessen? Onder muziekles vind je het complete aanbod. Zo kun je naast pianoles onder meer kiezen voor:

Schrijf jezelf in voor een proefles

Hebben wij je kunnen overtuigen? Maak kennis met Funky Music School door het volgen van een proefles. Wij laten graag aan je zien waarom jij (of jouw kind) bij ons moet zijn voor het volgen van pianoles in Den Haag. Keep it Funky. Keep it Cool. Join The Funky Music School. Schrijf je snel in, want er zijn maar een bepaald aantal plekken beschikbaar en vol=vol.

* Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar bieden wij muzieklessen aan voor de algemene muzikale vorming. Bij deze muzieklessen wordt er gebruikgemaakt van ritmeklappen en kleine muziekinstrumenten. Je kunt dan denken aan sambaballen en drumstokken. Hiermee leren ze de basis van muziek.

crossmenu