Koorlessen

Je kunt bij de Funky Music School ook terecht voor koorlessen. Wil je graag zingen, maar durf je niet alleen? Of heb je een koor, maar zou je graag jullie kwaliteiten verder verbeteren? Dan zijn onze koorlessen echt wat voor jou.

Wat kun je van onze koorlessen verwachten?

Onze koorlessen worden gegeven door een enthousiaste en ervaren, professionele zangdocent. Je ontwikkelt je stem en je leert samen zingen met anderen door ook goed naar elkaar te luisteren. Je gaat leuke stukken zingen, afgestemd op de groep, jullie stemmen en jullie wensen. De groep bestaat uit minimaal 10 deelnemers; zo kunnen we samen echt mooie stukken neerzetten.

Zingen in een koor is niet alleen gezellig; je kunt je echt optrekken aan je medezangers en het is prachtig om onderdeel te zijn van een meerstemmig geheel. Onze koorlessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd of niveau.

Dus woon je in Voorburg, Den Haag, Delft of omgeving en wil je graag leren zingen in een koor? Informeer dan naar onze koorlessen, of meld je aan voor een proefles!

crossmenu